Philosopher stone

PHILOSOPHER STONE werd opgericht met als leden: Funs Douma, Ben Cobben, Hayke Opbroek, Peter Meijs en Gerard Leenhouts kwam er bij. De foto’s herinneren aan een optreden bij Pietje Moors. Peter Meijs heeft op een bepaald moment de groep verlaten.

Op een bepaald moment is er een reunieconcert geweest van Les Gosses, Whiskey Four en The Switching Fighters (in gecombineerde bezetting, een gedeelte met Chel op solo en een gedeelte met Funs op solo), bij Pietje Moors. Van deze avond is een geluidsband gemaakt door Roubroeks, (van matige kwaliteit en ik heb hem niet kunnen bemachtigen, alleen horen).

Later is er een reunieconcert geweest in de Marijkezaal, met optredens van The Switching Fighters, de Hot Tunes en een band waar ik de naam niet meer van ken. Naar aanleiding van deze reünie is TSF weer gestart met Chel solo gitaar en backing vocals, Thijs drums, Ludwig op bas en background vocals en Peter slag gitaar en lead vocals. Deze bezetting heeft een tijdlang gerepeteerd en soms optredens gedaan tot John Creemer van de Hot Tunes in de groep kwam en Ludwig en Peter de groep verlieten. De groep is verder gegaan onder de naam Steady State en speelt nog steeds met succes.