Valse honden

De band Valse Honden bestaat uit vier (dorstige) Roermondse gasten, die een tijd geleden besloten samen het (repeteer)hok in te duiken om naar eigen zeggen ‘eens flink te raggen’. Dit wilden ze doen ‘in zijn moerstaal’, maar niet lief en gepolijst. Het resultaat is harde, grauwe en zwaar ongepolijste nederlandstalige rock in allerlei vormen.
2009: De eerste demo van Valse Honden uit genaamd “”Nacho de Macho”” komt uit met daar op een aantal raggende “nederlandstalige -stoner-punk-rock-metal-smartlappen”. De titels zijn niet voor de meest fijngevoelige types, enkele voorbeelden zijn: “Flikker toch op” , “Wat kost die band”, “Blind”, “Joker” en “Zonder jou”.
2010: De opvolger van “Nacho de Macho” komt uit met de titel “Rauw” en er wordt hard gewerkt aan een 3de Demo CD Enkele nummers van de demo’s zijn inmiddels op nationale en regionale radiostations te horen geweest (radio 3ML, radio 2 en KinkFm).
Mei 2010:  Valse Honden besluiten om ook eens de rustige kant van Valse Honden te laten zien door middel van een aantal akoestische optredens (o.a. in het radioprogramma “Dit Is Yelle” bij radio LOES) en het opnemen van de demo : “Aaaahhh-koest-ies”, met daarop 7 nummers met “niet voor de gevoelige mens geschikte” teksten met de mooie klanken van akoestische gitaren.
November 2011: de Valse Honden krijgen te horen dat ze mee mogen doen met Nu Of Nooit, een contest voor Limburgse popartiesten met als hoofdprijs een speelplek op Pinkpop 2012
Hou je maar goed vast want de Valse Honden zijn pas begonnen en dus nog lang niet klaar, want eenmaal los krijg je Valse Honden niet makkelijk meer gevangen.
In deze is het dus verstandig om deze quote te vergeten: “blaffende honden bijten niet”. Dat is bij de Valse Honden namelijk zeker niet het geval!
Komt dat zien en horen, maar wees gewaarschuwd.(een gewaarschuwd hond telt voor 4)